Un barbat in varsta de 42 de ani din comuna buzoiana Cernatesti a fost gasit decedat in zapada de catre satenii din satul Baesti, informeaza Jurnalul de Buzau. Potrivit sursei citate, politia a constat ulterior ca victima nu prezenta urme de violenta si, potrivit unei ipoteze initiale, decesul ar fi survenit in urma conditiilor meteo nefavorabile.

Un echipaj de politie, cu asistenta autoritatilor locale si a locuitorilor comunei, a reusit sa ajunga la fata locului cu doua utilaje de deszapezite si a transportat cadavrul la Serviciul de medicina medico-legala Buzau pentru efectuarea necropsiei.

Jurnal de Buzau precizeaza ca barbatul a plecat de acasa catre locuinta matusii sale in data de 27 ianuarie insa nu a mai ajuns la destinatie. A doua zi sora sa a incercat sa il contacteze telefonic pe barbat, insa acesta nu a raspuns, context in care femeia a rugat niste vecini sa-l caute. Dupa mai multe ore l-au gasit decedat in zapada la marginea localitatii Baesti, la o distanta de circa 150 de metri de locuinta matusii sale.