Luni, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-estul tarii unde temperatura aerului va marca o scadere, apropiindu-se de mediile multianuale ale perioadei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Marti, temperaturile vor scade usor in toate regiunile si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii.

  • Luni

Cerul va fi temporar noros. In sudul si centrul tarii pe arii restranse va ploua slab sau va burnita, iar in celelalte regiuni ploile se vor semnala temporar, ziua mai ales in nord si est, iar noaptea cu precadere in regiunile vestice si sud-vestice. In Moldova si la munte precipitatiile vor fi mixte si izolat se va forma polei.

Vantul va avea unele intensificari in vestul si nord-estul extrem al tarii, precum si pe litoral si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in Moldova si 15...16 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -5 grade in nordul Moldovei si 9...10 grade in sudul Banatului. In zonele joase de relief vor fi conditii de ceata dimineata si noaptea.

  • Bucuresti

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi temporar noros si trecator, mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata si burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

  • Marti

Vremea va fi in general inchisa si se va raci usor in toate regiunile. Temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. In zona montana, in Moldova, iar noaptea, posibil, si in Maramures, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud si sud-est, precum si in zona montana.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in nordul Moldovei si 12...13 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -7 grade in nordul Moldovei si 7 grade in sudul Banatului. Indeosebi la inceputul intervalului, in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.