Directorii de la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" si Scoala nr 172 "Sfantul Andrei" au fost demisi din cauza unor deficiente manageriale constatate in urma inspectiilor realizate de catre Inspectoratul Scolar al Capitalei, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al institutiei, Marian Banu, potrivit Mediafax.

In cazul Scolii "Sfantul Andrei", Consiliul de Adminstratie al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a decis incetarea detasarii directorului Camelia Hoara, incepand din 20 ianaurie, pentru deficiente in activitatea manageriala.

De asemenea, s-a decis ca Scoala "Sfantul Andrei" sa fie inclusa in clandarul inspectiilor generale, in perioada imediat urmatoare.

Banu a precizat ca nu s-a confirmat implicarea cadrelor didactice de la Scoala "Sfantul Andrei" in strangerea de bani.

In cazul Liceului de Coregrafie "Floria Capsali", Marian Banu a spus ca in Consiliul de Administratie al ISMB s-a decis incetarea detasarii Adrianei Ciorcau in functia de director, tot din 20 ianuarie, pentru deficiente in activitatea manageriala, constate in urma inspectiei generale.

De asemenea, s-a decis includerea unitatii de invatamant in inspectiile generale, precum si monitorizarea permanenta, cu raportare lunara.

Marian Banu a precizat ca, la Liceul "Floria Capsali", deficientele au fost de alta natura decat la alte scoli.