Un numar de 17 elevi de la Scoala Generala din comuna argeseana Lunca Corbului au fost preluati de catre ambulante, miercuri dimineata, dupa ce li s-a facut rau, una dintre ipoteze fiind ca elevii s-ar fi intoxicat dupa ce au mancat bomboane de ciocolata aduse la scoala de catre un coleg, transmite Mediafax.

Prefectul judetului Arges, Cristian Soare, a declarat ca primele informatii primite de la fata locului arata ca una dintre ipoteze ar fi aceea ca elevii au mancat bomboane de ciocolata dintr-o cutie, fiind serviti de catre un coleg, insa nu exista certitudini in acest sens.

Cei 17 copii care se simteau rau, avand dureri de cap si varsaturi, au fost preluati de la scoala de mai multe ambulante, la ora transmiterii acestei stiri fiind transportati catre Spitalul de Pediatrie din Pitesti.

Potrivit prefectului, o comisie de la Inspectoratul Scolar Judetean Arges s-a deplasat la scoala din Lunca Corbului pentru a verifica ce s-a intamplat, primele informatii aratand ca bomboanele cu care au fost serviti copiii erau in termenul de garantie, dupa cum scrie pe cutie.