Membrii trupei rock Cargo au fost implicati intr-un accident rutier, care s-a petrecut miercuri dupa-amiaza in nordul judetului Valcea, scrie Mediafax. O soferita care circula pe DN 7 a pierdut controlul volanului si a intrat in microbuzul trupei. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Chitaristul trupei Cargo, Adrian Barar, a anuntat accidentul rutier, pe un site de socializare. "Accident in prima zi din an. Suntem nevatamati! Am trecut primul hop, s-a spart ghinionul", a scris Barar.

Mai multe detalii cu privire la accident au fost publicate pe pagina de facebook a trupei rock. "Am fost implicati intr-un accident pe Valea Oltului, in timp ce ne intorceam acasa dupa Revelion. Din sens opus o femeie a pierdut controlul volanului si a lovit masina noastra. Aceasta i-a salvat si viata, altfel ar fi cazut in raul Olt. Atat noi cat si femeia am scapat nevatamati!", se arata in anuntul trupei.

Surse din Politia Valcea au declarat pentru Mediafax ca accidentul s-a petrecut pe drumul national 7, in zona de nord a judetului Valcea. Sursele citate au sustinut ca soferita care a provocat accidentul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar intr-o curba a intrat pe contrasens, unde a acrosat microbuzul in care se aflau cei patru artisti.

Accidentul a fost catalogat de catre politisti drept o tamponare, in conditiile in care nu sunt victime, iar soferii au posibilitatea de a-si repara masinile in baza unei intelegeri pe cale amiabila, noteaza Mediafax. Niciunul dintre soferii care conducea masinile implicate in accident nu consumase alcool, iar in urma acestui eveniment rutier traficul pe Valea Oltului nu a fost afectat.