Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, la deal si munte, unde cerul va fi variabil. In zonele joase valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei si local va fi nebulozitate joasa sau ceata, mai ales la inceputul zilei si noaptea, potrivit Mediafax.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in localitatile unde ceata sau norii vor persista si 9...10 grade la deal. Minimele termice se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade.

Bucuresti:

Regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 4 grade, iar cea minima de -5...-3 grade. Vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea.

  • Joi:

In tara, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal, cu precadere la deal si la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit in zonele joase, unde local se va semnala ceata, in special dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab, pana la moderat in Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2...0 grade in zonele cu ceata sau nori persistenti si 10...11 grade in Subcarpatii Munteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre -12 si 2 grade.