Miercuri, vremea va fi rece pentru aceasta data, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Administratiei Nationale de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime intre -13 si -2 grade, usor mai ridicate pe litoral.

In primele ore ale zilei si din nou in a doua parte a intervalului, se va semnala ceata in zonele joase, pe arii restranse asociata cu depunere de chiciura si posibil persistenta.

La Bucuresti

Miercuri, vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si vor fi conditii de ceata, mai ales in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -6...-4 grade.

Joi, vremea se va mentine rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si centrale, precum si la munte, unde se vor semnala fulguieli.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului, nordul Moldovei si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -11 si 1 grad. Mai ales dimineata si noaptea, local in zonele joase va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura.