Luni, vremea va fi relativ rece dimineata si noaptea, dar la amiaza se vor inregistra valori termice in jurul celor normale pentru prima decada a lunii decembrie si chiar mai ridicate decat media climatologica in sud si in sud-est, informeaza Mediafax.

In TARA:

In cursul zilei de luni cerul va avea innorari temporare, in nord-est, in centru si la munte pe arii restranse va fulgui, iar in extremitatea de sud a teritoriului izolat vor fi posibile precipitatii mixte. Noaptea cerul va deveni variabil la senin. In zonele joase, pe suprafete mici, va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul a -11 grade.

Marti, vremea se va raci in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni, spre -14 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Izolat in primele ore ale diminetii si cu caracter local noaptea, in zonele joase va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura.

La BUCURESTI:

Luni, cerul va fi variabil la partial noros, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, mai ridicata decat cea obisnuita la inceputul lunii decembrie, va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -3...-2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.