Sambata, vremea se va mentine rece in tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice la inceputul zilei, iar in cele sud-vestice si sudice mai ales seara si noaptea. In Campia Romana va fi ceata, pe arii restranse persistenta si izolat asociata cu burnita sau fulguiala, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

In TARA:

Local, in dimineata si noaptea de sambata, ceata va fi si in restul teritoriului, in special in zonele joase. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade in zonele cu ceata persistenta din Oltenia, pana la 8 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa intre -8 si 1 grad, mai coborate in depresiuni spre -11 grade, dar si usor mai ridicate pe litoral.

Duminica, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile sud-vestice si sudice, insa doar izolat vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. Local va fi ceata, dimineata mai ales in sud, iar noaptea cu precadere in regiunile intracarpatice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 3 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -11 grade.

La BUCURESTI:

Sambata, vremea se va mentine rece. Cerul va fi temporar noros, iar in prima parte a zilei si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -3...-2 grade.

La MUNTE:

Sambata, vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in Carpatii Orientali, iar noaptea in vestul Meridionalilor, in Muntii Apuseni si in cei ai Banatului, dar conditiile de ninsoare vor fi reduse. Izolat pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nordul Carpatilor Orientali