Barbatul care a impuscat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sambata seara, in apropierea unui supermarket din Militari, s-a predat la Sectia 20 de Politie, au declarat surse din Politia Capitalei pentru Mediafax. Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au inceput urmarirea penala fata de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, uz de arma neletala si vatamare corporala grava.

Surorile si tatal barbatului suspectat ca a tras sambata seara cu un pistol cu bile in afara unui supermarket din Capitala au fost retinuti de procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (CAB), fiind pusi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri, informeaza Mediafax.

Doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (CAB), in urma atacului armat de sambata seara, din Militari, in timp ce agresorului i-a fost intocmit in lipsa dosar penal pentru vatamare corporala grava, transmite Mediafax. Agresorul nu a fost prins deocamdata, pe numele lui intocmindu-se dosar penal pentru vatamare corporala grava.

Cele doua femei, surori, s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, un barbat a scos un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga, potrivit unor surse din Politie. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost impuscati au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.

Cele doua surori au fost audiate sambata noapte de politisti, alaturi de un barbat, toti trei fiind in prezent cercetati de Parchetul de pe langa CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Amintim ca doi barbati si o femeie au fost impuscati cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportati la spital.

Femeia, in varsta de 23 de ani, care a fost transportata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), avea o plaga impuscata in dreptul unui ochi. Potrivit oftalmologului Monica Pop, tanara si-a pierdut ochiul si ar fi putut sa moara pe loc daca proiectilul ii intra in creier.

Alaturi de ea, a mai fost transportat la SUUB unul dintre barbati, in varsta de 38 de ani, care avea o plaga impuscata la nivelul gatului. In prezent, femeia este in stare stabila, iar barbatul a plecat acasa la cerere, potrivit reprezentantilor SUUB.

Cealalta victima, un barbat mai in varsta cu o plaga impuscata in abdomen, a fost transportat la Elias.