Peste 80 de politisti participa vineri la verificari pe linia prevenirii evaziunii fiscale intr-un centru comercial din judetul Ilfov. Potrivit unor oficiali ai Politiei Romane, centrul comercial vizat de controale este complexul Su Market din judetul Ilfov, fiind verificate toate standurile. Totodata, politistii au constituit filtre pe caile de acces in complex, anunta Agerpres.

''In aceasta dimineata (n.r. vineri), peste 80 de politisti de investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, DGPMB si IPJ Ilfov desfasoara controale la societatile si punctele de lucru dintr-un complex comercial din judetul Ilfov, pentru a stabili circuitele si operatiunile efectuate de agentii economici. Se verifica, de asemenea, respectarea legislatiei in domeniul transportului de marfuri. Echipele de control verifica respectarea normelor referitoare la plata TVA intracomunitara, precum si daca documentele de transport sunt conforme cu realitatea (datele referitoare la pretul, tipul si cantitatea marfii transportate)'', informeaza IGPR intr-un comunicat.

Activitatile fac parte din actiunea nationala declansata de Politia Romana, in aceasta saptamana, pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu carne, legume, fructe si obiecte ornamentale.