Joi, valorile termice vor marca o scadere accentuata si in jumatatea de sud-est a teritoriului si vor fi apropiate de cele normale in nord-vest si centru, iar in restul teritoriului se vor situa peste cele obisnuite ale datei, transmite Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in Maramures si in nordul si estul Transilvaniei si 19...20 de grade in sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe in nord si nord-vest, iar dimineata si in zona litoralului. La munte, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, vor predomina precipitatiile sub forma de ninsoare, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, mai ales pe creste. Noaptea, vantul va slabi treptat in intensitate.

Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 10 grade. Spre sfarsitul intervalului in zonele joase izolat se va semnala ceata.

  • Bucuresti

Desi vor marca o scadere accentuata fata de ziua anterioara, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 4...6 grade.

  • Vineri

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor fi in crestere la nivelul intregii tari, vremea devenind din nou calda pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-vest, unde vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in estul Transilvaniei si 20...21 de grade in sud si sud-vest, iar cele minime intre 3 si 12 grade, mai coborate in depresiuni spre -2 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase izolat va fi ceata.