Circulatia rutiera va fi restrictionata sambata, intre orele 11.45-13.00, din cauza unui mars al Federatiei Sanitas pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Pod Natiunile Unite - bd. Natiunile Unite - alveola Parc Izvor, informeaza un comunicat al Politiei Rutiere.

Pe timpul marsului circulatia rutiera va fi restrictionata pe traseul de deplasare si pe strazile adiacente la acesta, iar conducatorii auto sunt rugati sa circule cu maxima atentie in zonele mentionate si sa respecte cu strictete indicatiile politistilor rutieri, semnificatia indicatoarelor si a marcajelor rutiere.

"In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 2 noiembrie, in intervalul orar 10.00-14.00, vor avea loc un miting si un mars al Federatiei Sanitas. Activitatile se vor desfasura astfel: intre orele 10.00-11.00 - afluirea individuala a participantilor; intre orele 11.00-11.45 - miting de protest in Piata Victoriei, perimetrul cuprins intre bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff si breteaua din Prelungirea bd. Iancu de Hunedoara. Circulatia in Piata Victoriei va fi sistematizata pe principiul dublu sens pe bd. Aviatorilor, iar pe Sos. Kiseleff se va circula normal pana in momentul plecarii in mars", se arata in comunicat.