Fostul sef al Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Iulia comisar sef Traian Berbeceanu, arestat preventiv intr-un dosar al DIICOT, va fi dus in cursul zilei de miercuri la sediul DNA pentru a fi audiat in legatura cu anumite aspecte reclamate de acesta privind posibile fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

DNA a cerut ICCJ dosarul in care este deja cercetat, deoarece procurorii anticoruptie fac verificari in legatura cu cele reclamate de acesta intr-un raport din vara.

ICCJ judeca miercuri recursul lui Berbeceanu la arestarea preventiva, solicitand cercetarea sa in libertate.

Judecatorul a anuntat, in sala de judecata, ca exista o cerere din partea procurorilor DNA pentru a le trimite o copie de pe referatul de arestare intocmit de DIICOT.

Seful Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Iulia, comisar sef Traian Berbeceanu, acuzat de procurorii DIICOT de savarsirea infractiunilor de sprijinire a unui grup infractional nestructurat si altor infractiuni, a fost arestat preventiv saptamana trecuta pentru 29 de zile in urma unei decizii luate de Curtea de Apel Alba Iulia.