Joi, vremea va fi in continuare in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in sudul si in estul tarii, unde dimineata si noaptea se va semnala ceata si cu totul izolat, burnitam informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, iar in cursul zilei si in Banat si Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade pe litoral si 26 de grade in Banat, iar cele minime intre 5 si 15 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

  • Bucuresti

Vremea va fi in continuare in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 20 grade, iar cea minima de 7...8 grade.

  • Vineri

Vremea va fi calda pentru aceasta data indeosebi in regiunile vestice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, exceptand zonele joase din partea de est, sud si centru a tarii, unde va fi nebulozitate joasa sau ceata, mai ales dimineata si noaptea. Tot aici vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade.