Miercuri, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi in regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in sudul Banatului, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi de la 15 - 16 grade pe litoral pana la 25...26 de grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre 6 si 15 grade, mai coborate in depresiunile intramontane, pana la 2 - 4 grade. Se va semnala ceata, in orele diminetii pe arii restranse, in special in zonele depresionare din centrul tarii, iar noaptea cu caracter local, mai ales in sud si in est, unde poate fi asociata cu burnita.

Bucuresti

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 8 - 9 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Vor fi conditii de ceata, in special spre sfarsitul noptii.

JOI:

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in majoritatea zonelor, dar cu precadere in vest, nord-vest si centru, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar in sud si in est, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 - 14 grade pe litoral si 22 - 24 de grade in vest si centru, iar cele minime, in general, intre 3 si 13 grade.