Sambata, vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa in majoritatea zonelor, chiar rece in cursul noptii. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, in special in prima parte a zilei, in Moldova, Dobrogea si bazinul vestic al Marii Negre, dar si la munte, se arata in prognoza citata de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 19 grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana in jur de -7 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest, pana la 8....9 grade. Spre sfarsitul noptii pe arii restranse va fi ceata si se va produce bruma.

Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece in cursul noptii. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 2...4 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

La munte

Vremea va fi predominant frumoasa, dar se va raci usor mai ales la valorile nocturne. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Noaptea, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata.

DUMINICA

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, dar in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala local ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni, spre -3 grade.

La munte

Vremea se va incalzi usor si se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, izolat se va semnala ceata.