Un barbat in varsta de 65 de ani din municipiul Vaslui a fost internat in stare grava la spital, marti seara, la Sectia de Reanimare, dupa ce a fost muscat de o haita de caini, anunta Mediafax. Barbatul avea 39 de plagi muscate la internarea in spital. Potrivit anchetei declansate de Politie in acest caz, barbatul ar fi fost muscat de cel putin sase caini in suburbia Gura Bustei, unde victima detine un teren de aproximativ cinci hectare, in apropierea unei paduri.

In cursul serii de marti, barbatul de 65 de ani se afla internat la Sectia de Reanimare a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. "Pacientul prezinta un numar de 39 de plagi muscate pe brate, antebrate si gamba stanga, fiind supus unei interventii chirurgicale de suturare a ranilor. De asemenea, barbatul a fost vaccinat antitetanos, in prezent aflandu-se internat la Sectia de Reanimare", a precizat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Barbatul de 65 de ani a fost gasit pe terenul pe care-l detine la Gura Bustei de o ruda de-a sa, care, de altfel, a si sunat la numarul de urgenta 112 pentru a solicita o ambulanta.

In momentul in care au fost la fata locului, impreuna cu reprezentantii Serviciului de ecarisaj al Primariei Vaslui, politistii au observat, intr-o suprafata de teren imprejmuita, care apartine vasluianului muscat, mai multi caini, insa fara a se cunoaste provenienta acestora.

"Deocamdata, nu stim in ce conditii a fost muscat barbatul, fiind continuate cercetarile in acest caz. In momentul in care starea de sanatate a victimei va permite, atunci va fi audiata pentru a se stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.