Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor prin decizie a primului ministru Victor Ponta, la doar cateva zile dupa ce fusese numit pe acest post.

In locul sau a fost numit Manuel Marian Donescu, care anterior a fost secretar de stat in Ministerul Economiei, potrivit deciziilor publicate vineri in Monitorul Oficial.

Calin-Bogdan Gaurean fusese numit secretar de stat miercuri, 28 septembrie, tot printr-o decizie semnata de premierul Victor Ponta, dupa ce propunerea a fost inaintata in acest sens in luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu, relata atunci Mediafax.

Gaurean a fost director general adjunct la Oficiul National al Registrului Comertului si a fost propus la Ministerul Transporturilor de catre fostul ministru Relu Fenechiu, in locul lui Septimiu Buzasu, eliberat din functie in luna iulie.

Cristina Pocora, purtator de cuvant al PNL, a precizat ca Gaurean si-a dat demisia din motive personale iar in locul lui liberalii au propus o alta persoana.