Ministerul de Interne revizuieste in scadere amenzile si sanctiunile din proiectul Codului Rutier. Amenda maxima - 9.600 lei

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 20 septembrie 2013, 17:15 Actualitate | Esenţial


 documente
(20 Sep 2013) PDF, 1MB
Ministerul de Interne a postat o noua varianta a Codului Rutier, care relaxeaza o amenzile si sanctiunile pentru incalcarea legislatiei. Astfel, amenda maxima va fi de 120 puncte amenda, respectiva 9.600 lei la valoarea actuala a punctului de amenda, iar permisul poate fi suspendat pe cel mult doi ani.
 • Citeste in atasament noua propunere a Ministerului de Interne

Anuntul privind modificarea Codului Rutier a venit la o zi dupa ce premierul Victor Ponta in ceruse ministrului de Interne, Radu Stroe, sa nu se "inmoaie" si la cateva ore dupa ce Crin Antonescu anuntase ca proiectul are nevoie de doua saptamani suplimentare de dezbateri publice.

"Sa tineti cont de toate opiniile, dar cel mai mult va rog sa tineti cont de realitate: avem mult prea multi oameni care mor pe strazi in accidente rutiere, mult prea multi oameni care nu platesc amenzi - noi le dam amenzile si ei le arunca la cos, ca nu patesc nimic - prea multe vieti pe care am putea sa le salvam. O sa fim impopulari pentru o parte dintre cei care sunt supusi unei legislatii mult mai dure, dar cred ca suntem din nou intr-un moment, ca si in alte zone, in care trebuie sa luam decizii. Continuati dezbaterea, indreptati ce este de indreptat, dar nu va inmuiati", ii spusese Ponta ministrului de Interne, in sedinta de guvern. (Mediafax)

Noua formula a ordonantei de urgenta vine dupa ce asociatiile transportatorilor au criticat amenzile prea aspre prevazute in forma initiala.  Formula initiala a proiectului prevedea posibilitatea suspendarii permisului pe cinci ani si amenzi maxime de 16.000 de lei.

Proiectul mentine prevederea potrivit careia "sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe perioada nedeterminata se aplica de catre instanta de judecata titularului permisului de conducere sanctionat pentru  nerespectarea prevederilor prezentei ordonante de urgenta, daca nu a fost achitata amenda aplicata si nu exista posibilitatea executarii silite".

Noile clase de sanctiuni sunt urmatoarele:
 • a) clasa I - 2 sau 3 puncte-amenda;
 • b) clasa a II-a - 4 sau 5 puncte-amenda;
 • c) clasa a III-a - de la 6 la 8 puncte-amenda;
 • d) clasa a IV-a - de la 9 la 20 puncte-amenda;
 • e) clasa a V-a - de la 21 la 50 puncte-amenda;
 • f) clasa a VI-a - de la 51 la 120 puncte-amenda.
Un punct-amenda reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie, respectiv 80 de lei in prezent.

Lipsa centurii de siguranta sau a castii omologate pentru motociclisti sau persoanele care circula cu scuterul este contraventie sanctionata cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni (4-5 puncte amenda).

In clasa a treia de amenda (6-8 puncte) sunt introduse trecerea pe rosu, depasirea cu 41 pana la 50 de km/h inclusiv a vitezei maxime admise, nerespectarea regulilor privind depasirea, neacordarea prioritatii de trecere pentru pietoni, neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept.

In clasa a IV-a de amenzi (9-20 puncte) sunt introduse: nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere fata de vehicule, depasirea sau trecerea la culoarea rosie a semaforului, daca prin aceasta s-a produs un accident de circulatie din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale, depasirea cu 51 pana la 60 de km/h inclusiv, a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus.

Constituie contraventii de clasa V (21 - 50 puncte), care atrag si suspendarea permisului pe 180 de zile:
 • neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune, precum si nerespectarea semnificatiei indicatoarelor Trecere la nivel cu o cale ferata simpla, fara bariere, Trecere la nivel cu o cale ferata dubla, fara bariere insotite de indicatorul oprire, instalate la trecerea la nivel cu o cale ferata;
 • conducerea unui autovehicul pe una din caile autostrazii, in sens opus celui in care se desfasoara in mod normal circulatia;
 • depasirea de catre conducatorul de autovehicul cu mai mult de 60 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate si verificate metrologic.
 • conducerea unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice, daca fapta nu constituie, potrivit legii, infractiune.
 • conducerea unui autovehicul a carui inmatriculare este suspendata.
Permisul se suspenda pe o perioada de:
 • un an in cazul accidentului de circulatie din care a rezultat decesul sau vatamarea corporala a unei persoane daca prezenta ordonanta de urgenta prevede suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pentru regula de circulatie incalcata, atunci cand instanta de judecata sau,  dupa caz, procurorul a dispus neinceperea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarire penala, incetarea urmaririi penale, achitarea ori incetarea procesului penal, pentru una din urmatoarele situatii: lipseste plingerea prealabila a persoanei vatamate, autorizarea sau sesizarea organului competent ori alta conditie prevazuta de lege, necesara pentru punerea in miscare a actiunii penale, a fost retrasa plingerea prealabila ori partile s-au impacat ori a fost inlocuita raspunderea penala.
 • 2 ani in cazul accidentului de circulatie din care a rezultat vatamarea corporala sau decesul unei persoane daca norma de circulatie incalcata este conducerea sub influenta bauturilor alcoolice a unui autovehicul, conducerea unui autovehicul pe una din caile autostrazii in sens opus celui in care se desfasoara in mod normal circulatia sau in care se desfasoara in mod normal, depasirea de catre conducatorul de autovehicul cu mai mult de 60 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus sau nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferata, atunci cand instanta de judecata sau, dupa caz, procurorul a dispus neinceperea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarire penala, incetarea urmaririi penale, achitarea, ori incetarea procesului penal, pentru una din urmatoarele situatii: lipseste plingerea prealabila a persoanei vatamate, autorizarea sau sesizarea organului competent ori alta conditie prevazuta de lege, necesara pentru punerea in miscare a actiunii penale, a fost retrasa plingerea prealabila ori partile s-au impacat ori a fost inlocuita raspunderea penala.
Daca suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule depasesete efectiv si continuu 3 ani, pentru revalidarea dreptului de a conduce autovehicule, titularul permisului de conducere este obligat sa faca dovada faptului ca este apt medical si sa promoveze un examen constand intr-o proba teoretica si practica.

In cazul in care conducatorul de autovehicul sau tramvai savarseste, intr-un interval de 3 ani de la data expirarii ultimei perioade de suspendare a  exercitarii dreptului de a conduce autovehicule aplicata pentru savarsirea uneia din faptele prevazute la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3), art. 102 alin. (3), art. 105 alin.(2) si art.105 alin.(1) si (2), o noua fapta de acelasi fel, perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se majoreaza cu echivalentul perioadei de suspendare prevazuta pentru fapta respectiva.


Proiectul introduce o prevedere potrivit careia "administratorul caii ferate are obligatia de a instala si intretine mijloace tehnice de constatare a incalcarii regulilor de circulatie la trecerea la nivel cu calea ferata, precum si de a semnaliza existenta acestora. Politia rutiera are dreptul de a opera aceste mijloace tehnice de constatare in vederea aplicarii sanctiunilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta".


Vom reveni cu amanunte


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6402 vizualizari

 • +7 (17 voturi)    
  nu ministerul de interne ci (Vineri, 20 septembrie 2013, 17:33)

  fosta zoezoe [utilizator]

  pnl s-a gandit ca ar trebui sa avem -incontinuare morti si pociti (asistati), dependenti de pomenile (zic ei) guvernamentale ! Sunt sofer de 20 de ani si sunt revoltata in primul rand de interventia politicului (iar) contra voturi ! Cred ca decizia asta ne afecteaza negativ pe toti pe termen lung.Stiu ca nu suntem nemti, dar am putea incerca sa devenim .........
  • -9 (13 voturi)    
   Amenzi mari = faliment pt. fabricantii de masini (Vineri, 20 septembrie 2013, 18:43)

   dumitrica [utilizator] i-a raspuns lui fosta zoezoe

   Amenzile mari vor determina multa lume fie sa nu isi mai cumpere masina fie sa mearga cit mai putin cu ea lucru care va duce la falimente in industria auto locala, a dealearilor si a oricarui business legat de automobile.
   • +4 (4 voturi)    
    curat murdar.. :) (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 11:15)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

    dar daca amenzile mari vor determina multa lume sa respecte Codul Rutier???...
    • +2 (4 voturi)    
     Aveti dreptate (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 20:01)

     eugenrc [utilizator] i-a raspuns lui pehash

     In mare masura ii vor determina sa respecte Codul Rutier tot cei care il respectau si pana acum si pe cei care mai calcau pe bec din intamplare, neatentie sau o stare de spirit mai putin propice conducerii unui autovehicul.
     Smecherii soseleleor vor proceda ca si pana acum intrucat relatiile le-au deja formate.
     Ar trebui sa se dea in paralel o lege prin care toti cei care ii fac scapati pe smecherii soseleleor sa plateasca aceiasi amenda ca a contravenientului si in plus sa faca putina puscarie pentru recapatarea constintei si corectitudinii la locul de munca. In acest scop camerele de filmare ar putea fi folosite cu eficienta maxima.
     • +2 (4 voturi)    
      raspuns eugenrc (Duminică, 22 septembrie 2013, 7:52)

      Livut [utilizator] i-a raspuns lui eugenrc

      In primul rand guvernul da din nou un exemplu de neseriozitate anuntind un anumit nivel de amenzi ca apoi peste cateva zile sa le micsoreze.
      Amenzile si penalitatile sunt exagerat de mari si favorizeaza atat visteria guvernului cat si pe unii politisti corupti care isi maresc cuantumul spagii.
      Sa fim seriosi cei care nu respecta codul rutier in mod repetat o va face si de acum incolo fiindca au bani iar daca produc accidente cu victime nu patesc nimic ( vezi Huidu - 3 morti si nici o pedeașpsa)
    • +1 (3 voturi)    
     nu amenzile mari (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 22:17)

     Gaga-mic [utilizator] i-a raspuns lui pehash

     ci:
     1.aplicarea corecta, sistematica si nepartinitoare a sanctiunilor privitoare la incalcarea regulilor de circulatie si
     2. crearea posibilitatii de respectare a normelor de circulatie, cum ar fi semaforizare si marcare clare si facile, restrictii de trafic si viteza rezonabile
     vor duce la respectarea codului rutier;
     restul e povestea vorbei pt strans bani pe care n-o sa-i revedem in veci in bunuri si facilitati publice
  • +7 (7 voturi)    
   abominabil! (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 10:47)

   barbu007 [utilizator] i-a raspuns lui fosta zoezoe

   inca odata se poate constata ca aceasta gasca de infractori potentiali nu produce legi, ci faradelegi!
   daca ar fi avut parte de pedepse reale, care sa descurajeze dementa la volan, unul ca serban huidu nu ar fi omorat 3 oameni. si atatia altii. dupa care, totul se rezolva in instantele judiciare. pedeapsa cu suspendare, permis cu revenite...
   sa stie toata lumea (tot acest bobor indolent si smecher si slugarnic):de acum inainte, PE FIECARE MORT REZULTAT DE PE URMA UNOR ASEMENEA ABERATII VA SCRIE PNL!
 • +22 (22 voturi)    
  dupa cum spuneam,..... (Vineri, 20 septembrie 2013, 17:34)

  translativus [utilizator]

  .....la o problema reala, desteptul vine cu o solutie iar prostul cu o interdictie.

  Gogomanii astia habar nu au pe ce lume traiesc, in schimb fac legi aberante pentru fraierii care i-au votat.

  Prostia, obraznicia si incompetenta, sunt "calitatile alesilor" iar viata de zi cu zi pe care prostimea o duce, este rezultatul direct al "muncii" acestor nesimtiti.
 • +9 (21 voturi)    
  va creste spaga. (Vineri, 20 septembrie 2013, 17:52)

  bogdanlungu [utilizator]

  daca un sofer este corect, de ce se teme de valoarea mare a amenzii. problema este alta: cresterea amenzilor va duce la o crestere pe masura a spagilor.
 • +14 (20 voturi)    
  Fear-then-relief tehnique (Vineri, 20 septembrie 2013, 18:05)

  Wasile [utilizator]

  Okay, este una din cele trei tehnici SIMPLE de manipulare (alături de social guilt și foot-in-the-door): ți se spune ceva enorm, care nu-l poți accepta și te sperie de moarte, apoi se reduce la ceea ce s-a vrut din prima să se obțină, dar care nu-l acceptai. Acum zici "Fiuf, măcar am scăpat cu mai puțin".

  Nu mă înțelegeți greșit, îmi place ideea suspendării permiselor celor ce nu plătesc amenzile. E un pas bun.

  Eu aș fi mers altfel: scădeam amenzile cu 50% dar creșteam numărul lor cu 500%. Ardeam orice nenorocire, prin mijloace cât mai automate: camere care să-i ardă pe cei fără RCA, camere fixe de viteze, camere în intersecții la care trece pe roșu, camere pe stradă îndreptate spre linia de tramvai ca să-i prinzi pe cei ce depășesc coloana la semafor, etc..

  Ideea nu este să îl arzi pe cel ce face o greșeală pentru câteva luni de permis sau două luni de salariu, ci să-i arzi pe cei ce face MEREU și MEREU asta.
  • +2 (2 voturi)    
   Exact (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 12:10)

   keeekeeess [utilizator] i-a raspuns lui Wasile

   Exact ce zice Vasile aici.
 • +13 (17 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 20 septembrie 2013, 18:06)

  [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
   Sunt de aceiasi parere. (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 20:10)

   eugenrc [utilizator] i-a raspuns lui

   O noua masura de colectare de bani pentru buzunarele lor hamesite.
   Cel putin la trecerile de pietoni care sunt obturate de masini parcate aiurea va fi nevoie de o armata de politisti care sa faca fata cu contraventiile.
   Presupun ca Semenele pentru reducerea vitezei la 30km/h puse acum cam din 100 in 100 de metri au ca scop primar inlesnirea darii de amenzi pe banda rulanta.
   De la anul prevad ca numarul bicicletelor va fi in crestere la cati soferi vor ramane fara carnet.
   Cand o sa vada ca va scadea consumul de combustibili si implicit bani pe care iar aduna din taxele aferente sunt tare curios cum vor reactiona.
 • +9 (13 voturi)    
  NE PREZINTA... (Vineri, 20 septembrie 2013, 18:13)

  schroedinger [utilizator]

  Si noua tov. militieni o poza atunci cand se depaseste viteza legala, sau trebuie sa-i credem pe cuvant? Radarele o sa stea tot prin tufisuri sau dupa curbe? De ce nu se specifica clar cate puncte de amenda sunt alocate fiecarei infractiuni? Stabileste organul cat ia unul si cat ia altul pentru acceeasi fapta?Si mai sunt si altele...
 • +9 (9 voturi)    
  Guvern incompetent (Vineri, 20 septembrie 2013, 21:07)

  laurs [utilizator]

  Guvern incompetent, atat am de zis.
 • +11 (13 voturi)    
  Noul cod rutier - o noua manipulare a lui Ponta (Vineri, 20 septembrie 2013, 21:47)

  mircea_cjn [utilizator]

  E o manarie ordinara ! Pentru a acoperi si estompa scandalul cu Rosia Montana, Ponta a pus la cale diverse manipulari:
  - dezvaluirile cu tortionarii (nu vedeti cum ni se servesc cu portia?!)
  - noul cod rutier

  Acest nou cod rutier, prin prostiile penibile pe care le contine ,incat numai un cretin ar putea propune asa ceva la modul serios, este aruncat pe piata tot pentru Rosia Montana. Nici nu are rost sa-l discutam, trebuie doar sa cerem demisia intregului cabinet Ponta, cu plagiatori si stroe-pitencantropi impreuna.
 • +9 (11 voturi)    
  Moarte pentru calcat linia continua! (Vineri, 20 septembrie 2013, 22:23)

  LiviuIordache [utilizator]

  N-am crezut ca voi face vreodata asta, dar va recomand din suflet sa va uitati la inregistrarea emisiunii Danei Grecu de asta-seara, anume cind vorbeste comisarul sef Cosmin Tatuc, loctiitorul la politia rutiera. Pe tara! O fi terminat 4 clase? Eu zic ca nu, are doar diploma. In fine, printre sanctiunile cele mai dure, suspendarea carnetului 4 ani si 100 milioane lei amenda (96, mai precis) se afla si circulatia pe alt sens decit cel normal. Adica, daca esti sofer profesionist si te vede un cap de creta (denumire simpatica, nu va potriviti) ca ai calcat linia continua (adica ai trecut pe alt sens de mers, nu?) esti mort! Muritor de foame, ca nu mai ai de munca si trebuie sa-ti amanetezi casa ca sa platesti amenda. Atentie, daca omori pe cineva pe trecerea de pietoni, mai ai o sansa, ca iei in instanta cu suspendare! De fapt, este vorba de cresterea exponentiala a spagii la capetele de creta! Boschetari, de aia sar din tufisuri, ia si explica-le ca nu ai trecut pe alt sens de mers!
  • +1 (5 voturi)    
   Esti putin pe langa. (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 8:58)

   Jordan [utilizator] i-a raspuns lui LiviuIordache

   Din ce inteleg eu vorbim de deplasarea pe alt sens de mers PE AUTOSTRADA, chestie pentru care nu ti-as da amenda, te-as impusca direct. In rest, stai linistit, nerespectarea prevederilor privind depasirea e sanctionata cu 6-8 puncte amenda, adica pana la 640 RON. Hai sa citim si noi tot inainte sa ne inflamam :)
  • -3 (3 voturi)    
   legalizarea contraventiilor (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 10:51)

   barbu007 [utilizator] i-a raspuns lui LiviuIordache

   domnul manivela ar trebui sa raspunda, mai intai, de ce trebuie sa calce linia continua? probabil pentru ca are ditai TIR-ul iar tu, venind din sensul opus, trebuie sa te feresti singur, nu?
   • +1 (1 vot)    
    Fiindca intalneste o caruta (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 20:14)

    eugenrc [utilizator] i-a raspuns lui barbu007

    sau tractor nesemnalizat.
    Sunt o gramada de motive pentru care banda continua este depasita.
    Macar au precizat daca e vorba de depasirea cu toate rotile sau doar cu o rotile de pe o parte ?
 • +6 (6 voturi)    
  Spaga (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 0:52)

  Captain Obvious [utilizator]

  Imi incurajam prietena sa faca scoala de soferi si aproape am convins-o. Acum cum sa fac sa se razgandeasca domnilor politicieni?
 • +4 (4 voturi)    
  Propunere (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 8:15)

  catalin72 [utilizator]

  Eu zic sa incepem prin a aplica actualul Cod Rutier ! La ce bun sa tot inventam legi daca nu le respectam ?
  Nu inteleg care e problema daca politia sta in tufisuri ?? Pisica cu clopotei nu prinde soareci !Nu primesti amenda decit daca exista o inregistrare
 • +1 (1 vot)    
  Legea trebuie respectata (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 8:51)

  NikosGalis [utilizator]

  Amenzile mari descurajează nerespectarea legii. Problema noastră este aplicarea legii. Nu avem transparentă.
  Totdeauna cind PSD a fost la putere au făcut zvonistica cu mărirea taxelor, iar apoi au revenit la valori mai mici după care majoritatea au răsuflat ușurați ca nu s-a mărit cu valoarea initiala; dar pina la urma au acceptat.
  Unde sunt rezident acum la trecerea pe culoarea roșie la semafor plătești amenda si îți retine mașina pentru o perioada de timp.
  Legea permisiva permite încălcarea ei. Nu suferim de legi, avem nevoie de aplicarea lor.
  Sa auzim numai de bine.
 • +1 (1 vot)    
  Joaca de-a legea (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 20:01)

  jr.vastro [utilizator]

  Așa ne trebuie dacă majoritatea proiectelor de legi sunt făcute de politruci, apoi votate de parlamentari fără studii juridice - electricieni, tractoriști, șoferi, cântăreți-lăutari și așișdelea. Oare vom reuși vre-o dată să trimitem în parlament numai specialiști și oameni cu studii juridice, iar dacă nu să-l transformăm în altceva pentru că numai organ legiuitor nu poate fi .
 • +1 (1 vot)    
  Nu numai! (Sâmbătă, 21 septembrie 2013, 20:02)

  Cetateanu [utilizator]

  Eu n-am vazut, poate stiti voi, ce patesc organele ( de la primar la politai, trecand si pe la CNADR, Apa..masii si alti distrugatori de sosele), pentru sosele proaste care se distrug singure intr-o luna, sparturi, surpaturi, lipsa de semafoare sau intersectii dirijate neaplicarea legii de catre politai etc.??? Ca daca treci peste linia continua sa feresti o groapa, sau un mitocan, (chiar si de transport in comun) oprit aiurea si o comiti esti bun de plata, si incearca sa te judeci... As sugera cuiva care are carnet si timp sa dea in judecata / sa conteste legea pentru incalcarea principiului echitatii din constitutie.
 • +3 (3 voturi)    
  ref cod rutier (Duminică, 22 septembrie 2013, 8:02)

  Livut [utilizator]

  In noul cod rutier nu e nimic referitor la drumurile extrem de proaste din Romania care sunt o cauza majora in producerea accidentelor si pentru care soferii platesc atat rovinieta cat si accizele din pretul benzinei ( de care s-a uitat si au inventat rovinieta )
 • +4 (4 voturi)    
  Inteleptii sun pusi sa conduca (Duminică, 22 septembrie 2013, 11:05)

  danduta [utilizator]

  In orice societate, incepand de la ginta, trecand prin trib, pana la statele moderne.
  De ce la noi e pe dos ?! De ce legifereaza habarnistii pentru noi ? Fiindca ne complacem, sau fiindca i-am votat ? Daca ne complacem, o meritam. Daca i-am votat, "democratic cu kilul de ulei", iar o meritam.
  Referitor la subiect: politicienii, imbogatitii fara just temei (hotii de bani publici, care sunt 96% din bogatasii romani), beizadelele lor vor incalca toate regulamentele de circulatie, deoarece: 1. au bani si nui conteaza cat este amenda; 2. au bani, relatii, primaria, politia si justitia de partea lor, celelalte organe statale de partea lor.
  Noi, ceilalti vom respecta legea, ca si pana acum, iar daca avem ghinion de "politisti haiduci", de nesansa, de proasta interpretare a legii din partea organului, de o zi proasta, vom: 1. Da spaga, amenda fiind deja prea mare; 2. plati, daca din nefericire n-avem la indemana banii de spaga.
  Politistii spagari (99%) vor: 1. primi spaga si ingrasa accelerat; 2. vor exista 1-2 actiuni filmate de propaganda, cum ca au fost prinsi primid spaga; 3. Astea vor fi pura propaganda, spaga distribuindu-se in sus, de la agent la seful politiei si ministru.
 • +1 (1 vot)    
  Taximetristii opriti in intersectii (Duminică, 22 septembrie 2013, 16:51)

  rov [utilizator]

  sunt ca un exempu viu ca politia e impotenta!!!
  De ce o platim???!
  De ce platim taxe si impozite ???!!
  Pentru tiganii cu turnulete ???


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by