Sambata, vremea se va mentine racoroasa in majoritatea zonelor, mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, ziua in vestul, centrul si nordul tarii, iar noaptea in regiunile estice si doar izolat in cele centrale, potrivit prognozei citate de Mediafax.

In zona montana, la altitudini de peste 1800 m, vor fi posibile si precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in sud-vest si nord-est, precum si la munte.

BUCURESTI

Vremea va fi relativ racoroasa. Cerul va avea innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

MUNTE

Desi valorile termice vor creste usor, vremea va racoroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab. La altitudini de peste 1800 m, sunt posibile si precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale.

Duminica

Valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele normale ale perioadei in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil in sud-vest si temporar noros in restul tarii. Pe parcursul zilei, pe arii restranse va ploua slab in estul teritoriului si in zona Carpatilor Orientali, unde la altitudini mari precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 5 si 13 grade, mai mici in depresiuni.

MUNTE

Valorile termice se vor fi usor mai scazute decat cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe, izolate. In zona inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari