Protestele de la Fantana de la Universitate au continuat si joi in cea de-a 12-a zi consecutiva, dar mobilizarea a fost cea mai slaba de la inceputul protestelor. Manisfestantii au fost descurajati si de ploaia torentiala, doar cateva zeci de persoane alegand sa protesteze in pasajul de la Universitate si sa revina apoi in Piata unde li s-au adaugat mai multi oameni.

Foto:

UPDATE 23:20 Protestatarii au revenit in Piata Universitatii in zona fantanilor, iar numarul lor a crescut usor

UPDATE 21:45 Din cauza ploii, protestatarii stau in pasaj la Universitate

UPDATE 21.10 Ploaia s-a intetit, cei mai multi protestatari au parasit piata.

UPDATE 20.50 In centrul capitalei a inceput sa ploua usor si sa bata vantul, numarul protestatarilor s-a injumatatit.

Protestele de la Fantana de la Universitate continua joi in cea de-a 12-a zi consecutiva, dar mobilizarea pare foarte slaba. Astfel, pana la ora 8:30 s-au strans maximum 50 de persoane.

Oamenii vorbesc in grupuri mici iar doua persoane au adus steagul Romaniei.

In piata sunt si circa 10 jandarmi.

Vizavi, la Teatrul National, s-au trans in jur de 80 de persoane care protesteaza fata de legea care permite eutanasierea animalelor.

"Nu vrem strazi printre caini, adaposturi pentru caini", "Alege viata, nu suntem un popor de criminali", "Nu hingheri pe banii mei", sunt cateva dintre scandarile oamenilor stransi in piata.

Si in aceasta seara, protestatarii de la teatrul national le-au strigat celor de la Fantana "Si voi, si voi, veniti cu noi" fara a primi insa un raspuns.