Trei persoane au fost muscate de caini, in cursul zilei de marti, in Capitala, doua incidente avand loc in sectorul 6, iar al treilea, in sectorul 4, a declarat, pentru Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, dr. Alis Grasu.

Victima din sectorul 4 este o femeie in varsta, care a fost internata la Spitalul "Bagdasar-Arseni", pentru investigatii, ulterior a fost dusa la Institutul "Matei Bals, unde i s-a facut vaccinul antirabic, iar in final a revenit la "Bagdasar-Arseni", pentru ingrijiri.

Alis Grasu a precizat ca femeia a avut doua plagi deschise la picioare, insa nu este in stare grava.

Potrivit primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, femeia are 86 de ani si a fost muscata de un caine care are proprietar, autoritatile incercand sa il identifice pe acesta.

Una dintre persoanele muscate in sectorul 6 este barbat 33 de ani, care a fost atacat in zona Valea Cascadelor si care are o plaga la piciorul drept. Acesta a fost dus la Spitalul Universitar, a precizat managerul SABI.

Al treilea incident, produs tot in sectorul 6, a avut ca victima un barbat care s-a ales "cu cateva zgarieturi", nefiind necesar transportul la spital, a mai spus Alis Grasu.