Elena Basescu a dezvaluit marti, pe Facebook, numele fetitei sale, care s-a nascut duminica noapte, la un an de la casatoria europarlamentarului cu Bogdan Ionescu. Prima nepoata a sefului statului va fi botezata Sofia Anais, iar numele de familie va fi Ionescu-Basescu.

"La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost bunica tatalui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a placut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetitei noastre dragi va fi Ionescu-Basescu. Totul s-a petrecut mult mai repede decat ne asteptam cu totii, dar ii multumesc bunului Dumnezeu ca Sofia si eu suntem bine. Asta si datorita personalului de la Spitalul Universitar, o echipa medicala cu adevarat profesionista. Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de incurajare, urari de bine pentru mine si pentru fetita si mi-au fost alaturi in aceste momente", este mesajul postat de Elena Basescu pe Facebook, potrivit B1 Tv.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic".