Marti, vremea va fi racoroasa, exceptie facand sudul teritoriului unde valorile termice vor fi apropiate de normalul acestei perioade. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi averse si descarcari electrice ziua, pe arii relativ extinse in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si izolat in celelalte regiuni, iar noaptea pe spatii restranse in est, in sud-est, in zona de munte si doar izolat posibil in rest, informeaza Mediafax. Vantul va sufla moderat, local cu intensificari in majoritatea regiunilor. La munte va fi tare, pe creste cu viteze de peste 100 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in estul Transilvaniei si 28 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

La Bucuresti, marti, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a zilei cand trecator vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Miercuri, vremea va fi racoroasa in majoritatea regiunilor, indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ploi slabe, in prima parte a intervalului, local in Moldova, estul Transilvaniei, la munte si izolat in Muntenia si Dobrogea. Ziua, vantul va avea intensificari sustinute in est si pe crestele montane, in timp ce in restul teritoriului rafalele vor fi la cote mai scazute. Noaptea vantul va slabi treptat in intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 6 si 15 grade, mai coborate in depresiuni spre 3 grade.