Luni, vremea va fi racoroasa in majoritatea regiunilor, exceptand sudul teritoriului, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi in general slabe, ziua in Moldova si in jumatatea de est a Transilvaniei, seara si noaptea in Dobrogea, iar spre dimineata in regiunile nordice si nord-vestice, potrivit Mediafax.

Ploile vor fi insotite trecator si de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vestul, centrul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul extrem si 30 de grade izolat in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute pana la 4 grade in estul Transilvaniei.

La Bucuresti

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Marti

Vremea va fi racoroasa, exceptie facand sudul teritoriului unde valorile termice se vor mentine apropiate de normalul acestei perioade. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi averse si descarcari electrice ziua in jumatatea de nord a tarii, iar noaptea pe arii restranse in est si sud-est si doar izolat in rest. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in Maramures si Transilvania si 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 6 si 16 grade.