Luni, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in mare parte din tara, exceptand sud-estul si sudul extrem, unde vremea va fi calduroasa si manifestarile de instabilitate atmosferica se vor semnala izolat, mai ales dupa-amiaza si noaptea, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in nordul Moldovei si 35 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 22 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi calduroasa, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.

Marti, vremea va fi usor instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud se va mentine calduroasa. Cerul va avea innorari temporare si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, ziua local in estul, nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte, iar spre seara si noaptea mai ales in sud-vest si sud. Vor fi conditii de grindina si izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in nordul Moldovei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 22 de grade.