Nelu Iordache l-a denuntat la Directia Nationala Anticoruptie pe Dan Voiculescu, scrie Digi24, care nu citeaza nicio sursa. Nelu Iordache, aflat in stare de arest preventiv, este cel care l-a denuntat si Ovidiu Silaghi, prima nominalizare a lui Victor Ponta pentru sefia ministerului Transporturilor.

Digi24 precizeaza ca "dosarul este in faza actelor premergatoare, astfel ca cercetarile sunt in faza incipienta, nefiind pusa inca sub acuzare vreo persoana".

Dan Voiculescu va fi citat in acest dosar, pentru inceput ca martor. Potrivit procurorilor DNA, denuntul la adresa lui Dan Voiculescu vizeaza fapte de santaj, potrivit sursei citate.

UPDATE: Dan Voiculescu scrie vineri, pe blog, ca informatia potrivit careia Nelu Iordache l-a denuntat la DNA pentru santaj este "o gogoasa de presa". "Nu il cunosc, nu m-am intalnit, nu am vorbit niciodata cu persoana respectiva, nici macar din intamplare, nici macar la telefon", spune presedintele fondator al PC.

"Am citit cu surprindere o stire absurda, vadit diversionista, conform careia as fi fost acuzat de santaj de catre Nelu Iordache "potrivit unor surse citate de B1 TV" :) . Vreau sa spun clar, inca de la aparitia acestei gogosi, ca nu il cunosc, nu m-am intalnit, nu am vorbit niciodata cu persoana respectiva, nici macar din intamplare, nici macar la telefon. Ma gandesc ca, pentru a avea succes, o gogoasa de presa trebuie sa aiba totusi un dram de adevar, deci recomand "surselor citate de B1 TV" sa se gandeasca la niste persoane care il cunosc mult mai bine pe Nelu Iordache :)", a scris Voiculescu pe blogul sau.