Vremea va fi in continuare calduroasa, joi, in sudul si sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice vor continua sa scada usor. In cursul zilei vor fi innorari temporare in vestul, nordul si centrul tarii, unde, local, vor cadea averse insotite de descarcari electrice, iar in celelalte zone cerul va fi variabil, potrivit prognozei citate de Mediafax.

Noaptea vor mai fi innorari doar in Transilvania si la munte, unde pe arii restranse vor mai fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, dar trecator si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in Maramures si 34 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 12 si 20 de grade.

In BUCURESTI:

Vremea se va mentine calduroasa joi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

In TARA:

Vineri, vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice si sud-estice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a treia decada a lunii august. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Banat, Transilvania, vestul si nordul Olteniei precum si in zona de munte, unde, pe arii restranse, vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul extrem al teritoriului, dar trecator si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 11 si 21 de grade.