Traficul rutier in zona stadionului National Arena va fi restrictionat miercuri, incepand cu ora 14:00, pentru meciul FC Steaua Bucuresti - FC Legia Varsovia, informeaza Brigada Rutiera Bucuresti, potrivit Agerpres. Pentru buna desfasurare a meciului de miercuri seara, incepand cu ora 14:00, se va restrictiona circulatia pe bd. Pierre de Coubertin (intre sos. Iancului si intrarea in stadion), str. Vatra Luminoasa (intre sos. Mihai Bravu si bd. Pierre de Coubertin), str. Tony Bulandra (intre str. Vatra Luminoasa si str. Maior Ion Coravu), cu exceptia mijloacelor RATB.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita soferilor sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic, sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze numai in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere, dar si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544, mai arata sursa citata.

Jandarmeria Capitalei a anuntat ca peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publica la acest meci de fotbal.

La randul sau, Primaria Sectorului 2 a precizat ca va monitoriza cu 90 de camere video amplasate in principalele intersectii rutiere din zona toate arterele de circulatie pe care se vor deplasa spectatorii catre Arena Nationala.