Rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor didactice se afiseaza luni

de Carla Dinu     HotNews.ro
Luni, 5 august 2013, 6:24 Actualitate | Esenţial


Rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar se vor afisa luni in fiecare centru de examen, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Contestatiile se vor inregistra in perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor scolare judetene, astfel: luni, 5 august, imediat dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21,00, iar marti, 6 august, intre orele 8,00 si 15,00.

Afisarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august. Repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada nedeterminata va avea loc la nivelul centrelor de concurs, in zilele de 9 si 12 august. In 14 august se va desfasura repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada determinata, tot la nivelul centrelor de concurs.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata (3.141 in mediul urban si 2.933 in mediul rural), scrje Agerpres.

La proba scrisa pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar s-au prezentat 32.374 de candidati (88,48%) dintr-un total de 36.587 de candidati care au obtinut dreptul de a participa.

Un numar de 53 de candidati au fost eliminati din cauza unor tentative de frauda (cei mai multi provin din judetele Mehedinti - 8 si Constanta - 5), iar 7,6% dintre candidati s-au retras din motive personale sau medicale.
Material sustinut de KRUK Romania

Datoria - un cuvânt la fel de urât precum lunea din săptămâna lucrătoare

Definiția cuvântului datorie, conform DEX-ului, este una simplă: sumă de bani sau orice alt bun datorat cuiva. Dar dincolo de o definiție seacă, datoria este un cuvânt care transmite de cele mai multe ori o stare negativă. “Am o datorie” - știi că trebuie să dai ceva înapoi, o obligație care trebuie să fie îndeplinită. Fie că ai o datorie la un prieten, la o bancă sau la furnizorul de utilități, datoria apare ca urmare a unei nevoi într-un anumit moment, iar veniturile nu îți permit să acoperi acea nevoie. Soluția cea mai la îndemână pare a fi împrumutul. Dar este oare chiar cea mai bună soluție?

741 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi