Cateva persoane au fost ranite usor vineri dimineata dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala, la intersectia Stefan cel Mare-Calea Dorobantilor, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau. Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti au precizat ca accidentul a avut loc la ora 6:10, cand, pe sensul Obor - Piata Victoriei, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un tramvai al liniei 1 care stationa.

Cateva persoane au fost ranite usor in urma accidentului. Cinci dintre acestea au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar alte doua, la Elias. "Se afla in investigatii, dar nu sunt raniti grav", au declarat reprezentatii SMURD.

Alte persoane au primit ingrijiri la fata locului si au refuzat sa fie duse la spital.

Politia Rutiera si RATB au facut cercetari la locul accidentului, pentru a stabili cauzele accidentului.

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Stefan cel Mare, in zona unde s-a ciocnit doua tramvaie, a fost reluata pe ambele sensuri, a declarat, potrivit purtatorului de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Constantin Tobescu. Potrivit sursei citate, circulatia a fost reluata, in jurul orei 9:00, si pe sensul Obor - Piata Victoriei, dupa ce pe sensul opus se circula inca de la ora 8:00.