Vremea va fi in general frumoasa vineri. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua la munte si in sudul tarii, iar noaptea in nord-est, unde izolat, vor fi averse si, posibil, descarcari electrice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in Banat si Oltenia, iar cele minime se vor situa intre 10 si 21 de grade.

La Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, insa probabilitatea de aparitie a ploilor de scurta durata va fi redusa. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 18...19 grade, usor mai scazuta in cartierele periferice.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa cu cerul variabil. Vantul va sufla slab si moderat cu intensifcari trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 24 de grade

La munte

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul Carpatilor Meridionali si in Carpatii de Curbura unde, izolat vor fi averse si posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.