Vineri, vremea se va mentine in general frumoasa si va deveni calduroasa in cea mare parte a zonelor de campie si podis. Cerul va fi variabil cu unele innorari dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii restranse in zona montana si cu totul izolat in restul teritoriului, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade in nordul Moldovei pana la 33 de grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre 12 si 22 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si va deveni calduroasa. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa.Cerul va prezenta unele innorari dupa-amiaza si in primele ore ale noptii, cand pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua anterioara.

La mare, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime intre 18 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.