Bancnote de 50 de lei, ascunse intr-un pachet de servetele, au fost gasite vineri la un liceu din municipiul Constanta, intr-o banca a unei sali de clasa, in timpul ultimei probe scrise a examenului de Bacalaureat, anunta Agerpres. "La centrul de examen de la Liceul Teoretic George Calinescu, intr-o sala de examen, un membru al comisiei si inspectorii scolari din cadrul ISJ Constanta care monitorizau desfasurarea examenului de Bacalaureat au gasit un pachet de servetele in care se aflau cateva bancnote de 50 de lei", a precizat, printr-un comunicat remis presei, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Cristina Ivan.

Potrivit acesteia, in aceeasi zi, un alt incident a fost inregistrat la Liceul Tehnologic Ion Banescu din Mangalia, unde pe bancile a doi candidati au fost depistate copii xerox ale unor subiecte rezolvate.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au informat ca, in ambele cazuri, politistii au demarat verificarile necesare, anchete fiind incepute si de catre inspectorii scolari.