Trei noi puncte de lucru pentru eliberarea pasapoartelor simple electronice vor fi deschise, miercuri, in sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei, informeaza Prefectura Bucuresti.

Astfel, Serviciul public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple va avea noi puncte de lucru in:

  • Piata Amzei nr. 13 (sectorul 1),
  • str. Constantin Miculescu nr. 14-16 (sectorul 5)
  • sos. Virtutii nr. 1-3 (sectorul 6)

In Piata Amzei nr. 13 vor functiona sase ghisee pentru primirea cererilor, doua ghisee pentru eliberarea pasapoartelor si unul de relatii cu publicul, iar in str. Constantin Miculescu nr. 14-16 si in sos. Virtutii nr. 1-3 cate un ghiseu pentru primirea cererilor de eliberare a pasapoartelor, la care se va efectua si eliberarea acestora.

Punctele de lucru vor functiona zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8.30 - 16.30.

Eliberarea pasapoartelor se va face la punctul de lucru la care a fost depusa cererea, cu exceptia situatiilor in care se opteaza - la momentul depunerii acesteia - pentru emiterea acestuia la sediul altui serviciu de pasapoarte ori a unui oficiu consular roman din strainatate.

Incepand cu 3 iulie, ghiseele de primire pentru eliberarea pasapoartelor din str. Nicolae Iorga nr. 27 (sectorul 1) isi inceteaza activitatea, ramanand deschis doar un ghiseu pentru eliberarea pasapoartelor pentru care au fost depuse cereri anterior acestei date.