Mitica Dragomir a declarat, la Romania TV, ca este prea mic pentru aceasta "lupta a elefantilor" si a apreciat ca s-a "gasit o chichita sa se lege si de mine". Interventia sa vine dupa ce Mugur Ciuvica a publicat, joi, un contract prin care o firma detinuta de Mitica Dragomir ar fi primit de la RCS&RDS un contract de 1,7 mil euro.

Acesta a precizat ca nu a facut niciun contract comercial in nume personal, ci este vorba de un contract intre doua societati, "la doi ani dupa licitarea drepturilor de televiziune".

Mitica Dragomir a confirmat ca a primit un telefon din partea lui Sorin Alexandrescu, in care i se cerea sa intermedieze o discutie cu RCS-RDS, care "le scosese (Antenelor) de pe post nu stiu ce televiziuni".

Grupul de Investigatii Politice (GIP) a publicat joi, in ziua in care Sorin Alexandrescu a fost chemat la DNA, "documente care arata ca RCS & RDS a platit nu doar echipele din Liga I, ci si pe Dumitru Dragomir".

"Incepand cu 2009, una dintre afacerile personale ale lui Dumitru Dragomir a fost finantata cu 1,7 milioane euro de catre RCS & RDS. Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de sali de evenimente aflat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii din Bucuresti, pe Calea Rahovei nr. 198A. Complexul se afla in proprietatea SC BODU SRL, firma detinuta in totalitate de Dumitru Dragomir.

In 15 august 2009, SC BODU SRL a incheiat un contract de asociere in participatiune cu RCS & RDS. Conform acestui contract, firma lui Dragomir a incasat de la RCS & RDS suma de 1.700.000 de euro in schimbul unor servicii si drepturi derizorii.

Prin acest contract, RCS & RDS a platit 1,7 milioane de euro pentru a-si face publicitate la nuntile si botezurile ce urmau sa se desfasoare intr-un imobil detinut de firma lui Dumitru Dragomir. La data semnarii contractului imobilul era neamenajat astfel incat RCS & RDS s-a oferit sa-l amenajeze pe banii sai", se arata in materialul publicat de Grupul de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica.