Redactia HotNews.ro a primit o scrisoare din partea domnului Alex Zamfir care s-a gandit sa organizeze o campanie pentru a-l ajuta pe micutul Petru Dogaru, un copil care la nici un an de zile se luptacu o afectiune rara, iar un tratament care costa minim 150.000 euro este singura lui sansa la viata. Impreuna putem sa-l ajutam pe micutul Petru.

Adrian PetruFoto: Arhiva personala
  • Scrisoarea trimisa de domnul Alex Zamfir redactiei HotNews.ro:

Salut,

Numele meu este Alex Zamfir si astazi am primit un email cu acest link

http://savepetru.wordpress.com/

Nu stiu sa explic de ce dar, desi nu-l cunosc, povestea lui Petru m-a impresionat foarte tare… mint, stiu de ce: am si eu un baiat de 2 ani, Mark, si de cate ori se imbolnaveste (raceala, burtica) lumea mea se opreste in loc, simt durere cand il vad ca nu e bine si nu-mi doresc decat sa-l vad razand din nou… si asta pentru o simpla raceala. Deci nici nu am pretentia ca pot incepe sa inteleg prin ce trec parintii lui Petru.

Citind povestea lui, am simtit ca vreau sa-l ajut. Iarasi mint. Ca TREBUIE sa incerc sa il ajut pe el si pe parintii lui. De ce? Pentru ca daca Mark ar fi bolnav si posibilitatile mele nu ar fi de ajuns pentru a-l ajuta, vreau sa cred ca ar fi cineva, oricine, care s-ar gandi si si-ar dori sa ma ajute. Vreau sa cred ca exista niste oameni pe care suferinta unui copil de 5 luni nu ii lasa indiferenti. Si ca acesti oameni nu au nevoie decat de un impuls pentru a face ceva.

Si eu vreau sa fac ceva. Sau macar sa incerc. Nu stiu sa fac foarte multe lucruri, dar exista ceva la care sunt destul de bun si imi si place foarte tare. Sa alerg. Asa ca mam gandit sa “Alerg pentru Petru”.

Mai exact: vreau sa “premiez” 10 ture alergate de Herastrau cu cate 100 ron/tura. Banii, bineinteles, vor fi donati , in numele alergatorului, lui Petru. Doua dintre aceste ture le voi alerga chiar eu. Daca vrei sa vii alaturi de mine si sa il ajuti pe Petru, o poti face in mai multe moduri:

1. sa alergi una sau mai multe ture ramase din cele 8 pe care le “premiez” eu.

2. Sa-ti premiezi singur turele alergate sau sa-ti gasesti un sponsor care sa faca asta.

3. Sa iti doresti doar sa “premiezi” ture, fara sa alergi sau sa premiezi mai multe ture decat vrei sa alergi. In acest caz, eu ma angajez sa gasesc oameni care sa alerge.

4. Sa dai aceasta scrisoare catre cati mai multi oameni, pasionati de sport sau nu.

5. Sa ii donezi direct niste bani lui Petru.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 iunie (sambata). Punctul de intalnire va fi rondul cu busturile fondatorilor Uniunii Europene de pe Aleea Trandafirilor. Hai sa ne vedem acolo la 7:45 si sa incepem alergarea in jur de 8 ca sa terminam pana incepe nebunia de weekend.

Da, stiu, e sambata… dar ganditi-va la 2 lucruri:

1. Ganditi-va ca ne putem incepe weekendul intr-un mod foarte placut.

2. Ganditi-va la Petru si la parintii lui.

Eu voi fi acolo sa ALERG PENTRU PETRU. Mi-ar placea tare sa te am alaturi, si, sunt convins, Petru la fel.

Multumesc.

Datele mele de contact sunt:

Alex Zamfir

0721/298213

alex.zamfir@ad-venture.ro