Vremea va fi in general instabila, dar se va mentine deosebit de calda in sudul si sud-estul tarii. Cerul va fi temporar noros si mai ales dupa-amiaza si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindina. In regiunile sud-estice astfel de manifestari vor fi pe arii mai restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral si in delta.

Bucuresti

Miercuri, vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 30...32 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

In tara

Joi, vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse vor fi averse care vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijlelie.

Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi de la 17 grade in Banat, Crisana si estul Transilvaniei, pana la la 31...32 de grade in estul Munteniei si zona continentala a Dobrogei. Temperaturile minime se vor situa intre 8 si 18 grade.