George Becali, Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au fost transferati luni seara la penitenciarul de maxima siguranta Rahova fiind adusi din arestul politiei Capitalei. 'In aceasta seara au fost puse in aplicare mandatele de executare a pedepsei cu inchisoarea emise pe numele a trei persoane. Acestea se afla in custodia Politiei Capitalei, urmand a fi transferate tot in cursul acestei seri, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova', precizeaza Politia Capitalei intr-un comunicat remis luni Agerpres.

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei

21:47Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei

21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca "Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar".

"A venit, a pupat fetele, mandru, decent, demn, respecta decizia. Important e ce le-a transmis fetelor, sa mearga in fiecare duminica la Biserica, asta a transmis fetelor, nevestei, mamei lui si neamurilor", a spus Giovani Becali, intr-o scurta declaratie.

Gigi Becali le ceruse politistilor sa aiba minimul de "decenta si de eleganta si de respect" si sa-l lase sa se prezinte singur la arest, lucru pe care a promis ca il va face in cursul serii. El a precizat ca merge la locuinta sa pentru a-si lua la revedere de la familie.

In fata locuintei acestuia sunt masati mai multi ziaristi si camere de luat vederi.

Vom reveni cu amanunte.