Sambata, vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an, chiar deosebit de calda in sud si in sud-est. Cerul va fi variabil, cu innorari si averse, mai ales ziua, in nordul si nord-estul tarii si pe arii restranse in centru, est si la munte. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice si trecator de intensificari de scurta durata ale vantului, protrivit prognozei publicate de Mediafax.

In tara vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar temperaturile minime se vor situa, intre 5...6 grade in depresiuni si 16...18 grade pe litoral.

In BUCURESTI:

Sambata, vremea va fi deosebit de calda, cu o maxima termica de 29...30 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 13...15 grade.

In TARA:

Duminica, vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda in sudul si sud-estul tarii. Ziua, cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata, dupa-amiaza in regiunile estice. Seara si noaptea vor fi innorari temporare si se vor semnala averse, descarcari electrice in vestul si sud-vestul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in timpul, ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, mai scazute pe litoral pana la 21...22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade.

La MUNTE:

Sambata, cerul va prezenta innorari si pe arii extinse, mai ales ziua, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate, indeosebi in Carpatii Orientali. Valorile termice vor marca o scadere usoara, cu precadere in timpul noptii.

Duminica, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea cand izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua anterioara.

La MARE:

Sambata, vremea va fi calda, in general frumoasa. Cerul va fi variabil si vor fi conditii pentru averse insotite de descarcari electrice mai ales in delta. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 21 si 25 de grade, iar cele minime de 16 si 18 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 22 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.