Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei l-a lovit in zona fetei cu un pahar, a declarat, duminica, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Potrivit lui Niculae, cei doi cetateni bulgari au inceput sa se certe din cauza unei tinere, insa conflictul a escaladat si unul dintre acestia l-a lovit pe celalalt cu un pahar in zona fetei. Barbatul lovit a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in stare stabila. Potrivit B1.ro, victima Mihail Mihov este fiul unui fost ministru bulgar.

Surse din Politie au declarat ca incidentul a avut loc in clubul Bamboo, Mihail Mihov fiind lovit in fata cu un pahar de catre Kalin Todorov.

Celalalt barbat a mers singur la Sectia 7 de Politie, unde urmeaza sa fie audiat in prezenta unui translator autorizat, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Alexandru Niculae a mai spus ca politistii fac verificari pentru loviri si alte violente, insa aceasta este o infractiune pentru care legea prevede ca trebuie sa existe plangere prealabila a persoanei vatamate. Politistii vor strange date, pentru ca, in cazul in care victima va face plangere, sa poata fi inceputa cercetarea.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca barbatul care a ajuns la unitatea sanitara avea zgarieturi la un obraz, acesta plecand din spital dupa ce a primit ingrijiri medicale.