Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat joi ca i-ar placea ca sediul CCR sa fie mutat la Bistrita si a mai spus ca asupra judecatorilor Curtii nu s-au facut presiuni politice, transmite Agerpres.

"Mie mi-ar placea foarte tare sa se mute la Bistrita (n.r.- sediul CCR). Din iunie, doar un singur judecator va fi cu domiciliul in Bucuresti, deci ar trebui sa o mutam in opt localitati sa fim fiecare acasa. Sincer, mi-ar placea sa ne mutam din Bucuresti, poate ca ar fi mai relaxat in alta parte, nu ne-ar mai urmari nici presa atat de mult", a precizat Zegrean.

Intrebat daca sediul CCR ar trebui mutat din Bucuresti pentru a fi evitate presiunile politice, Augustin Zegrean a mentionat ca asupra judecatorilor CCR nu s-au exercitat niciun fel de presiuni politice.

"Noi nu avem niciun fel de presiuni politice. Erau opinii personale din partea celor care au spus ca au fost (n.r. - presiuni politice asupra lor), dar nimeni nu a sesizat niciun fel de organ pentru presiuni politice, au fost altfel de sesizari", a spus presedintele CCR.