Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si calda, cu cerul variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei in regiunile sudice si sud-vestice, precum si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20...22 de grade pe litoral si in Delta Dunarii si 29 de grade, local in regiunile intracarpatice. Minimele termice se vor situa intre 7 si 17 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana la 2...3 grade.

Joi, vremea se va mentine predominant frumoasa, iar valorile termice peste mediile climatologice ale datei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20...22 de grade pe litoral si in Delta Dunarii si 29 de grade in nord-vest, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai coborate in depresiunile intramontane, pana in jur de 3 grade.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, cand si vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.