Un om de afaceri din Arad care a fost dat disparut de familie este cautat, vineri, de politisti, fiul barbatului sustinand ca tatal sau fusese amenintat cu moartea de catre asociatul sau in afaceri, informeaza Mediafax.

Potrivit Biroului de presa al Politiei Judetene Arad, familia omului de afaceri Abel Apostol - care detine in asociere, in centrul municipiului Arad, pe malul Muresului, o baza sportiva si un restaurant - a sesizat Politia cu privire la disparitia acestuia.

Familia a mentionat ca omul de afaceri in varsta de 55 de ani a fost vazut ultima data in incinta bazei sportive, in seara zilei de 1 mai.

"Conform procedurilor, persoana disparuta a fost data in urmarire nationala si internationala. Politistii au solicitat sprijinul jandarmilor si a celor de la ISU Arad pentru cautari, care au loc atat pe Mures cat si pe malul raului", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.

Fiul lui Abel Aposto sustine ca acesta a fost amenintat in ultima vreme de catre asociatul sau in afaceri.

"Tatal meu a fost chiar si amenintat cu moartea de catre familia asociatului. Totul a pornit de la faptul ca tata doreste sa desparta baza sportiva de restaurant, iar el sa ramana cu sportul. A revenit recent din SUA si doreste sa se intoarca acolo, iar de afacere sa ma ocup eu. Asociatul si familia acestuia au avut obiectii si au recurs la amenintari", a declarat, vineri, pentru Mediafax, fiul omului de afaceri, Albert Apostol.

Pentru cautari, jandarmii au adus inclusiv caini antrenati pentru gasirea persoanelor.