Marti, vremea se va mentine apropiata de normalul termic al acestei date, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade. In regiunile vestice si nord-vestice, precum si in zona de munte, cerul va fi temporar noros si, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice, transmite Mediafax.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor situa intre 3 si 12 grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.

Miercuri, vremea va fi in general frumoasa in mare parte din tara si se va incalzi, mai ales in sud. Cerul va fi temporar noros in regiunile nord-vestice, nordice si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza. In restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in nord-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 26 de grade in sud, iar cele minime se vor situa, in general, intre 5 si 13 grade.