Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sa suspende cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din capitala, marti, 26 martie 2013. Decizia a fost luata "avand in vedere avertizarile si atentionarile meteorologice cod galben si cod portocaliu - caracterizate prin ninsori abundente, zapada puternic viscolita si troienita, temperaturi scazute - de la nivelul municipiului Bucuresti", anunta inspectoratul printr-un comunicat de presa.

"Avand in vedere avertizarile si atentionarile meteorologice COD GALBEN si COD PORTOCALIU - caracterizate prin ninsori abundente, zapada puternic viscolita si troienita, temperaturi scazute - de la nivelul municipiului Bucuresti, in intervalul 25 -26 martie 2013 si recomadarile Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti formulate in adresa nr. 5365/P/25.03.2013, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din capitala, marti, 26 martie 2013", anunta Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti.

Cursurile se vor relua, in program normal, miercuri, 27 martie 2013, iar orele corespunzatoare zilei de marti, 26 martie 2013, se vor recupera, prin replanificare, pana la sfarsitul anului scolar.

Amintim ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni, 25 martie, o avertizare cod portocaliu de ninsoare si viscol valabila in Bucuresti si noua judete din sudul tarii, marti intre orele 04:00 - 14:00. In plus, 17 judete din jumatatea de sud a tarii sunt vizate de o avertizare cod galben de ninsori ce intra in vigoare luni la ora 20:00 si este valabila pana marti la ora 4:00.

Citeste si: