Politistii bucuresteni au gasit vineri in timpul perchezitiilor la domiciliile sefilor RADET suspectati ca au incheiat contracte frauduloase cu mai multe firme suma de aproximativ 500.000 de euro, bani care cel mai probabil au fost primiti de acestia drept mita, au declarat pentru Agerpres surse din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti.

La perchezitii, efectuate atat la domiciliile sefilor RADET, cat si la sediul Regiei, au fost gasite mai multe contracte, documente de plata, facturi si devize de lucrari.

Mai multe persoane cu functii importante in RADET, printre care directorul general, Ion Voicu, directorul economic, Dan Mavrodin, directorul de la exploatare si mentenanta, Ovidiu Gardus, si directorul de achizitii publice, sunt vizate intr-un dosar de coruptie, suspectate de infractiuni in domeniul achizitiilor publice prin atribuirea in mod fraudulos a unor contracte de executie unor firme care se ocupau de intretinerea si repararea retelei RADET Bucuresti, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Politistii bucuresteni si procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti efectueaza vineri mai multe perchezitii la RADET, in cazul unor persoane suspectate de savarsirea unor infractiuni in domeniul achizitiilor publice.

Politistii bucuresteni specializati in investigarea fraudelor pun in executare 38 de autorizatii de perchezitie emise de Tribunalul Bucuresti in Capitala si in judetele Ilfov si Giurgiu, a informat Politia Capitalei.