Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi ziua in regiunile nordice, iar noaptea in vestul si sud-vestul tarii. In zona Carpatilor Orientali pe arii restranse vor fi precipitatii mixte, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales in nord si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 9 grade, mai scazute in depresiuni. In zonele joase, izolat va fi ceata, cu precadere in sudul si sud-estul teritoriului.

In Bucuresti, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade.

Joi vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat noaptea in regiunile vestice. In primele ore ale zilei vor fi posibile fulguieli trecatoare la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari ziua in Moldova si Dobrogea, iar noaptea in Banat si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime de la -16 grade in depresiuni pana la 0 grade in sudul Banatului. In zonele joase izolat va fi ceata.