Marti, vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii, devenind calda pentru aceasta perioada a anului. In vest, centru si nord, indeosebi in timpul zilei, cerul va prezenta innorari si vor fi ploi si sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice, informeaza Mediafax.

In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si va ploua pe arii restranse, mai ales spre seara si la inceputul noptii. In zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in vestul si centrul tarii, iar la munte va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 19 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -4 si 7 grade. Izolat va fi ceata.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade.

Miercuri, in tara, vremea se mentine calda pentru aceasta data. Cerul, variabil ziua, se va innora treptat spre seara si noaptea, incepand din vestul tarii. In primele ore, izolat in Carpatii Orientali vor fi conditii de precipitatii mixte, iar spre sfarsitul intervalului, va ploua local, indeosebi in vest si sud. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -1 si 9 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -3 grade. In zonele joase, izolat vor fi conditii de ceata.